miercuri, 19 august 2015

CHILOTI / BOXERI BARBATI

CHILOTI/BOXERI  BARBATI ~ CATALIN BOTEZATU

Pentru a comanda modele prezentate dar si altele care sunt pe gustul dumneavoastra accesati :
CHILOTI BARBATI
BOXERI BARBATI

Chilotul „fashion” întregește panoplia lenjeriei Cătălin Botezatu, fiind un produs elaborat, cu o cromatica aleasă, combinațiile de culori și designul elasticului fiind atent selectate, fiind destinat prin excelență barbaților activi, sportivi și mereu conștienți de imaginea lor, dar și un pic egoisti, răsfățându-și corpul cu un produs vestimentar de designer, realizat din materiale confortabile, în culori la modă.
Compoziție material: 92% bumbac și 8% elastan.
Pret : 49,90 ron

 Chilot bărbaţi

Boxerii Cătălin Botezatu reprezintă perfecțiunea în domeniul lenjeriei bărbătești: sunt atât de confortabili, încât, dacă îi porți o singură dată, nu vei mai renunța niciodată la ei.
Sunt foarte rezistenți și au un design cu totul și cu totul special, care îi face unici.
Se potrivesc oricărui moment intim, iar dacă trebuie să intri într-o piscină, poți să-i folosești pe post de slip, deoarece toti vor crede că porți un boxer de baie categoria superpremium, deoarece poza pe care o afișează este fără egal.
Sunt fabricați în România, dintr-un bumbac special, tratat termic, extrem de rezistent.
Nu se rup, nu se desfac la cusaturi și, ceea ce este cu adevărat important, te fac să te simți sigur pe tine în orice situație.
După spălare, revin la forma inițială.
Magazinul are cea mai variată ofertă, de la modele clasice, în alb sau monocrom, până la modele complexe sau cu push-up, în culori complementare.
Elastic foarte lat, care sporește senzația de confort și siguranță.
Compoziție material: 92% bumbac și 8% elastan.
Pret : 59.90 ron

Boxeri bărbați

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu