miercuri, 16 septembrie 2015

LENJERIE DE PAT DE LUX din bambus si bumbac imprimat digital

Lenjerie de pat de lux din bambus si bumbac imprimat digital Cottonissima Apuseni v1 - 

2 persoane

Colectia "Culori din Transilvania" transpune, pentru prima data, motivele traditionale romanesti pe lenjerii de pat si tesaturi pentru decoratiuni interioare.
Inconjurata de mister, colectia moderna "Culori din Transilvania" dezvaluie comori etnice prin intermediul desenelor imprimate digital. Viitorul se intalneste cu trecutul, astfel cele mai moderne tesaturi create din fibre de bambus in combinatie cu bumbac sunt valorificate prin  imprimarea  digitala a desenelor traditionale romanesti reinterpretate de artistii nostri, dand nastere acestor originale lenjerii de pat.
Setul de lenjerie cu dimensiuni generoase, poate imbraca paturi de cu dimensiuni de la160x200cm la 200x200cm iar combinatia pieselor  coordonate, uni si imprimate, va crea o adevarata simfonie  a culorilor specifice zone Bihor.

Tesatura are o densitate de 57fire/cmp, o masa de 125gr/mp si este imprimata digital  cu coloranti reactivi ce-i asigura inalta calitate si durabilitate in timp atat a tesaturii cat si a culorilor.
Cearceaful de pat si 2 fete de perna sunt uni color, asortate husei de pilota si celorlalte 2 fete de perna cu model panou si finisate cu snur decorativ la culoare.
Inchiderea se face cu fermoare de calitate.

Pentru comanda CLICK :  AICI

Componenta setului:
- cearceaf pat 240x260cm uni color
- husa pilota 200x220cm imprimata
- fata perna uni color 50x70cm 2 buc
- fata perna imprimata cu snur decorativ 50x70cm 2 buc.
Avantaje:
- material natural 100% bumbac si bambus
- model imprimat digital
- model cu imprimeuri traditionale

Pret : 414,99 ron ( TVA inclus )
Transport : 19 ron/comanda

Lenjerie de pat de lux din bambus si bumbac imprimat digital Cottonissima Apuseni v1 2 persoane

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu