luni, 28 septembrie 2015

Parfum de barbat Calvin Klein Ckin2u EDT 100ml

Parfum de barbat Calvin Klein Ckin2u EDT 100ml 

Scurta descriere

Parfumul CK IN 2 U pentru barbati a fost introdus in anul 2007, impreuna cu omologul sau feminin CK IN 2 U pentru femei, ca un duo parfumat destinat sa reproduca popularitatea imensa a parfumului CK One din anul 1994. De aceasta data, in loc de un parfum unisex, Calvin Klein a imaginat o pereche dedicata, unul pentru fiecare gen.
 
Parfumul CK IN 2 U pentru barbati, face parte din grupul olfactiv fougere aromatic si a fost dezvoltat de parfumieri Bruno Jovanovic si Jean-Marc Chaillan.
Inceputul parfumului este un cocktail de gin, frunze de grapefruit si fructe tango. Apoi, notele de top incep sa se ​​evapore, parfumul intra in stadiul de dezvoltare mediu, cu note de ardei iute, shiso si cacao. Nota care se lupta pentru proeminenta aici este de cacao, plasata intr-o combinatie bine echilibrata. Notele de baza sunt cedru, mosc alb si vetiver, care sunt toate menite sa aduca o atingere calda si eleganta structurii.
 
Parfumul CK IN 2 U pentru barbati, vine intr-un flacon care are un aspect grafic urban, aducand in minte instantaneu o sticla antica de lapte, in timp ce cutiea de ambalaj prezinta o schema de culoare albastru electric. Spoturile publicitare il prezinta pe actorul american Kevin Zegers si supermodelul danez Freja Beha Erichsen intr-un film scurt, care pune accentul pe caracterul urban si cool al parfumului. CK IN 2 U pentru barbati, este un parfum ideal pentru omul care doreste un miros curat, politicos, care nu este prea vizibil.
 
Anul lansarii: 2007
 
Nota de varf: lamaie, tomate
Nota medie: cuisoare englezesti, cacao
Nota de baza: vetiver, cedru, mosc alb
Stil: oriental lemnos
 
Pret : 101,77 ron ( TVA inclus )
Pentru comanda CLICK : AICI 
 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu